PETRA NORDQUIST

PETRA NORDQUIST


har spelat piano, skrivit och sjungit egna låtar sedan hon var liten, och hon har från tidigt 2000-tal medverkat i både radio- och TV-program,

Hennes låt "Vara den man är" har testats till Svensktoppen, hon har imiterat Marie Fredriksson i "Sikta mot Stjärnorna" och även medverkat i andra TV-program.


Petra finns på t.ex. Spotify

Vara den man är

vill jag tillägna alla människor som törs gå sin egen väg, och vågar låta andra göra detsamma. 

 

Ett barn

skrev jag en kväll för ett antal år sedan när jag stod vid två vita babykorgar och beundrade de  små mirakler som låg och sussade däri. Tack Emilia och Amanda, mina underbara tvillingar, för att ni kom till mig!

    

 Striden är över

är en hyllning till dem som ödmjukt men bestämt vågar släppa taget  om sina inre och yttre strider,  prestige, och behovet att alltid "ha rätt". 

 

 Nån´som vett

kom till för att ingjuta mod och kraft att lyssna på sina känslor . Om man  stillar sitt sinne , och känner känslan i maggropen,  så  kan man finna  den vägledning man behöver.

 

 

Jag är mycket tacksam för gåvan att musik och texter "dyker upp" inne i huvudet på mig då och då, och det har varit väldigt roligt att få sjunga och spela in flera av mina sånger. Jag hoppas att de kan vara till glädje för någon annan. Tack så mycket C-mic,för hjälpen!        


 //Petra